Ecostoof

Interview Ecostoof

'Koken met Ecostoof scheelt zo 30% in energieverbruik'

4 Juni 2021 - Kimberly Bakker

Eten koken. De een geniet ervan en de ander heeft er eigenlijk geen tijd voor. Volgens ondernemers Caro Niestijl en Iris van de Graaf is de Ecostoof een oplossing voor beiden. “Je kan met de Ecostoof koken wanneer je tijd en zin hebt, in plaats van gejaagd in de keuken staan of met een ongezonde snelle hap tevreden te zijn”, vertellen ze in een interview met Foodbusiness. “En het mooie is dat je met de Ecostoof ook nog eens 30% energie bespaart.”

Lees Foodbusiness 14 dagen gratis

Maak gratis én vrijblijvend 14 dagen kennis
met onze marktinformatie

Onbeperkt alles lezen?

Kies het abonnement dat het beste bij u past

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden