Shutterstock

Achtergrond Reststromen

Wat te doen met reststromen uit foodsector?

9 Juni 2021 - Kimberly Bakker

Uit de meest recente cijfers van de Wereldbank blijkt dat de mondiale afvalproductie tot 2050 met meer dan 70% toeneemt tot 3,4 miljard ton. Slechts 8,6% hiervan wordt weer terug in de economie gebracht. Dat percentage moet hoger, stellen veel milieu- en natuurorganisatie. Het tegengaan van verspilling staat ook hoog op de agenda in Brussel. Het verwaarden van reststromen is een van de vele manieren om hier als bedrijf mee aan de slag te gaan.

Lees Foodbusiness 14 dagen gratis

Maak gratis én vrijblijvend 14 dagen kennis
met onze marktinformatie

Onbeperkt alles lezen?

Kies het abonnement dat het beste bij u past

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden