VarkensvleesRundvleesPluimveevleesEiwitten
Ganda

Food People Koen Damme

Ganda maakt Italiaanse ham, maar dan in België

Sinds 1954 maakt het Belgische Ganda een gedroogde Ham geïnspireerd op de parmaham. In die tijd produceerde de ondernemersfamilie louter voor de eigen slagerij. Inmiddels produceert het bedrijf 1.600 tot 1.800 hammen per week via allerlei verschillende kanalen. Derde generatie eigenaar Koen Damme vertelt wat de Italiaanse stijl ham zo bijzonder maakt.
Lees verder
varkensvlees Slagerij

Nieuws Vlees & Eiwit

Varkensvleesproductie Europa neemt licht toe

varkensvlees

Marktupdate Vlees

Dynamieken vleesmarkten verschillen sterk

varkensvlees Slagerij

Analyse Vlees & Eiwit

Varkensvleesexport Brazilië daalt fors in maart

VEZG 0,00 Vion (geslacht) 0,00 DCA beurprijs 2.0 geslacht 0,00 Compaxo +0,02
varkensvlees

Analyse Vlees & Eiwit

Markt varkensvlees maakt weinig aanstalten omhoog

Evert Tebak

Food People Evert Tebak

Sparerib tegenwoordig serieuze zaak

Danish Crown

Analyse Vlees & Eiwit

Danish Crown sluit opnieuw Deense slachterij

supermarkt Albert Heijn

Nieuws Vlees & Eiwit

AH vermeldt CO2-uitstoot en mengt rund met kip

Pluimveevlees

Marktupdate Vlees

Markten varkensvlees en rundvlees lopen uiteen

china varkensvlees

Nieuws Varkens

Azië laat Europees varkensvlees links liggen

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden