Eigen foto

Vacature DCA Market Intelligence

Gezocht: Customer & Sales Support medewerker

20 September 2024

Het commerciële team van DCA Market Intelligence is op zoek naar een nieuwe collega! Word jij enthousiast van blije klanten en vind je het leuk om nieuwe contacten op te bouwen en de helpende hand te kunnen bieden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wie zijn wij?
DCA Market Intelligence biedt prijs- en marktinformatie aan voor ondernemers in de Food- en Agrisector. Deze informatie verspreiden wij via Boerenbusiness.nl, Foodbusiness.nl, DCAmarketIntelligence.com én Farmerbusiness.com. Wij doen alles in-huis: we ontwikkelen zelf onze websites en tools, hebben ons eigen sales- en marketingteam, een team aan marktexperts en klantenservice. Met dit relatief kleine team ken je al je collega's én zijn de lijntjes kort. Zo hebben we maximale invloed op het resultaat.

Wat ga je doen?
Jij werkt nauw samen met collega's van Marketing en Klantenservice. Actief contact onderhouden met (potentiële) klanten en zorgdragen voor upselling behoren tot jouw belangrijkste taken. Jij kunt als geen ander aan de klant uitleggen waarom onze marktinformatie essentieel is en je ziet commerciële kansen. Daarin zoek je contact met klanten waardoor jij weet welke wensen zij hebben en daar speel je direct op in. Zo zorg je voor blije klanten die ook klant blijven.

Luisteren en doorvragen is essentieel om de klantbehoefte te weten te komen. Duidelijke communicatie en je afspraken nakomen, zijn hierin erg belangrijk. Je weet daarom zowel mondeling, telefonisch als op schrift hoe je professioneel over moet komen. Ben jij op zoek naar een functie met vrijheid, waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen succes? Dan ben je hier aan het goede adres!

Wie zoeken we?

  • Je bent zelfstandig, ondernemend en vlot in de communicatie
  • Je werkt en denkt op HBO- of WO-niveau
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare rol
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je knoopt met gemak een leuk gesprek aan waar je commerciële kansen uit haalt, Dat kan telefonisch, online of fysiek
  • Je bent secuur en houd je aan gemaakte afspraken
  • Je houdt van creatief denken, samen met Marketing worden er campagnes bedacht en gemaakt
  • Je weet hoe je kan omgaan met uitdagende vragen
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Wat bieden we jou?

  • Een hecht en ervaren team
  • We werken vaak op kantoor in Lelystad (gezellig en handig!), maar werken ook geregeld vanuit huis zodat je privé en werk met elkaar kan combineren
  • Een aantrekkelijk salaris dat past bij je ervaring en capaciteiten: indicatie €2.500 tot €4.000 per maand bruto (32-40 uur per week)
  • Een moderne werkplek. Ons kantoor is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto met ruim voldoende parkeergelegenheid
  • Ons bedrijf zorgt voor een goede pensioenregeling, zodat je voorbereid bent op de toekomst
  • Ambitieus? Daar bieden we alle ruimte voor. Naast coaching door ervaren teamleden is er de mogelijkheid je talent verder te ontwikkelen met trainingen en begeleiding

Lijkt het je wat? Neem contact met ons op!
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Tim Vrolijk via +31 (0)320 - 269 527. We ontvangen je sollicitatie graag per e-mail op t.vrolijk@dcami.com.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden