Slagers

slachterij varkensvlees vleesverwerking

Nieuws Vleesverwerking

Uitstroom slagers lijkt te stagneren

Het aantal slagers in Nederland daalt nog steeds, zij het veel minder hard dan voorheen. De slagers die blijven, zoeken in toenemende mate afzet via het internet.
24 September 2021
Ondernemers Academie Food Astrid van Hest

Interview Ondernemersacademie Food

'Je moet mee met de trends, ook ambachtelijke slagers'

Over de afgelopen jaren moesten er ruim 500 ambachtelijke slagerijen overgenomen worden. Lang niet allemaal hadden ze een opvolger en dus sloten flink wat van deze bedrijven voorgoed de deuren. Een groot verlies, zo zagen ook de brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), meerdere leveranciers en de SVO Vakopleiding Food in. Ze hebben daarom de handen ineengeslagen, met als resultaat: de Ondernemers Academie Food. Astrid van Hest vertelt er meer over.
11 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden