Shutterstock

Analyse Bakkersmeel

Bakker betaalt veel voor meel door hoge tarweprijs

4 Januari 2022 - Rianne Nieuwenhuize1 reactie

Door de aanhoudend hoge tarweprijs en de onzekerheden in de markt betalen bakkers voorlopig veel voor hun meel. 'Voorheen zagen we de prijs schommelen met korte prijspieken of -dalen, tegenwoordig hebben we te maken met prijzen die langere tijd aanhouden', vertelt Sjors van Rooijen, accountmanager tarwe bij inkooporganisatie Inbak.

Lees Foodbusiness 14 dagen gratis

Maak gratis én vrijblijvend 14 dagen kennis
met onze marktinformatie

Onbeperkt alles lezen?

Kies het abonnement dat het beste bij u past

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden