Van Drie Group

rundvlees Kalfsvlees

Nieuws GastVrij Rotterdam

Glazen Kalf promoot de consumptie van kalfsvlees

Longhaas, lever, zwezerik en sukade. Het zijn de onderdelen van het kalf waar de finalisten van Het Glazen Kalf 2021 een hoofdgerecht voor vier personen van moeten fabriceren. Deze wedstrijd wordt al 23 jaar lang georganiseerd door VanDrie Group. Het doel? De consumptie van kalfsvlees promoten. En dat is hard nodig, want de kalverhouderij in Nederland ligt onder een vergrootglas.
21 September 2021
Coronavirus

Nieuws Corona

NVWA legt slachthuis VanDrie Group stil

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) is per direct gestopt met keuringswerkzaamheden op kalverslachthuis ESA in Apeldoorn. Hierdoor ligt het slachtproces per direct stil. Slachthuis ESA maakt onderdeel uit van de VanDrie Group.
22 April 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden