Microalgen

Vegetarisch vegan

Interview Michel Hermans

'Algen zijn hét ingrediënt van de toekomst'

Algen toepassen als ingrediënt in de eiwittransitie. Het is in opkomst, maar nog wel een niche. In Food People spraken we met Michel Hermans, de directeur van AlgaeHolland. 'Wij zien algen echt als hét ingrediënt van de toekomst. Waar we nog tegenaan lopen, is het stuk onbekendheid in de markt.'
22 December 2021
melk zuivel

Nieuws Sophie's Bionutrients

Sophie’s Bionutrients ziet oplossing in microalgen

Bewust of onbewust kiezen steeds minder consumenten voor koemelk en steeds vaker voor een plantaardig alternatief. Denk aan amandeldrink, haverdrink of sojadrink. Maar het zogenaamde ‘kweekzuivel’, dat is er nog niet echt. Tot nu dan.  Biotechnologiebedrijf Sophie’s Bionutrients kondigt namelijk aan erin geslaagd te zijn om als eerste ter wereld melk te maken met behulp van microalgen.
19 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden