Pilgrims Corporation

Pluimveevlees

Nieuws JBS

JBS ziet af van volledige overname van Pilgrim's

Het Braziliaanse voedingsmiddelenconcern JBS ziet af van volledige overname van de Amerikaanse kipverwerker Pilgrim’s Pride Corporation. Dat meldde de vleesgigant op vrijdag 18 februari. De twee foodconcerns zijn het niet eens geworden over de voorwaarden van de overname. Het afblazen van de deal stuit op weerstand bij beleggers, zo blijkt uit de dalende beurskoers van zowel JBS als Pilgrim’s Pride Corporation.
21 Februari 2022
Pilgrims Ivan Siqueira

Nieuws Pilgrim's UK

Ivan Siqueira moet Pilgrim’s UK laten groeien

Varkensvleesverwerker Pilgrim’s UK heeft de ambitie om te groeien in de markt van dierlijke eiwitten. Ivan Siqueira is aangesteld om die groei te bewerkstelligen. Hij neemt het stokje over van Andrew Cracknell die na vier jaar afscheid neemt van het bedrijf.
18 Januari 2022
overeenkomst Boerenbusiness

Podcast 23 juni - Kimberly Bakker

Koers van Kerry stijgt door verkoop aan Pilgrim’s Pride

Kerry Group verkoopt een deel van de consumentenvoedingsactiviteiten voor €819 miljoen aan Pilgrim’s Pride. Beide partijen laten daardoor een stijgende beweging zien op de aandelenbeurs. Spar Group laat daarentegen nog altijd een daling zien. Is de gewenste koers van $1,20 inmiddels al bereikt? ​​​​​​​
23 Juni 2021
pluimveehouderij Pluimveevlees

Podcast 17 juni - Kimberly Bakker

Pilgrim’s Pride koerst hard omlaag

Het aandeel van voedingsproducent Pilgrim’s Pride koerst hard omlaag. Half mei werd nog een prijs van $25,32 genoteerd. Inmiddels is dat niet meer dan $22. Hoe komt dat? Kimberly Bakker vertelt het in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness. Verder gaat ze in op de te verwachten artikelen vandaag.
17 Juni 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden