Shutterstock

Achtergrond Pluimveehouderij

Nederlands pluimveevlees al behoorlijk duurzaam

17 Mei 2021 - Kimberly Bakker

Een gemiddeld huishouden in Nederland eet van alle vleessoorten al jaren het vaakst een stukje varkensvlees. Pluimveevlees staat standvastig op plek twee, maar is wel aan een stevige opmars bezig. Je zou zeggen dat de pluimveehouderij de productie daardoor stevig moet opvoeren en dus moeite heeft om te voldoen aan alle ‘groene’ eisen vanuit Europa. Niets blijkt minder waar. Nederlands pluimveevlees is namelijk behoorlijk duurzaam.

Lees Foodbusiness 14 dagen gratis

Maak gratis én vrijblijvend 14 dagen kennis
met onze marktinformatie

Onbeperkt alles lezen?

Kies het abonnement dat het beste bij u past

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden