De Groene Weg

Nieuws De Groene Weg

Groene Weg-Slagerij in Alkmaar naast Ekoplaza

2 November 2021 - Rianne Nieuwenhuize

De Groene Weg heeft op maandag 1 november de deuren van de nieuwe slagerij in Alkmaar geopend. Biologisch slager Ad Dekker draagt het stokje over aan Wiebe Boersma, die hier start als de Groene Weg-slager. De keuze voor juist deze locatie? Het pand grenst direct aan de biologische supermarkt Ekoplaza.

Eigenaar Pelle Nijdam van Ekoplaza ziet veel voordelen in de komst van de slagerij van De Groene Weg. Dat meldt hij in een persbericht. "De missie van De Groene Weg past dusdanig goed bij Ekoplaza dat wij de komst zien als een belangrijke stap om de consument te voorzien van eerlijk vlees met een verhaal."

Ron Lenferink, commercieel directeur bij De Groene Weg, is blij dat De Groene Weg nu een extra winkel in het westen van Nederland heeft. "Wij zoeken altijd naar mooie verkooppunten waar we het gedachtegoed van De Groene Weg kunnen uitdragen. Steeds meer mensen maken een bewustere keuze voor biologisch vlees."

Webshop
Naast twaalf fysieke, biologische slagerijen in Nederland, heeft De Groene Weg ook een landelijke dekking door de webshop. Dat is in de huidige tijd, waarin online bestellen een enorme vlucht neemt, heel belangrijk. "Onze producten hebben nu een veel groter bereik", aldus Lenferink.

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Rianne Nieuwenhuize

Rianne Nieuwenhuize is redacteur bij Foodbusiness. Zij komt uit de bloeiende wereld van bloemen en planten en schreef daarvoor enkele jaren over groenten en fruit. De agrarische sector ligt haar nauw aan het hart, deze schuurt mooi tegen de smakelijke en zakelijke wereld van Foodbusiness aan.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden