HAS Hogeschool

supermarkt vlees

Opinie Martijn Rol

Vijf duurzame trends: food onderweg naar 2030

Tijdens de recente HAS Food Experience in Den Bosch hebben honderden studenten ons laten zien hoe je in kan spelen op de belangrijkste duurzame ontwikkelingen in de foodsector. In dit artikel zetten we de vijf dominante duurzaamheidstrends voor de komende jaren op een rij en laten we je zien welke kansen deze trends bieden.
29 Maart 2022
Boerenbusiness Trends

Interview Food Innovation

'Voor foodtrends kijken naar maatschappij'

Verwacht als je met Boukje Derix-Bakema praat geen overzichtelijk lijstje met de 'top 10 foodtrends'. De docent van de opleiding Food Innovation aan HAS Hogeschool kijkt in haar trendlessen verder dan alleen voeding. 'Ik ben van mening dat het zaadje al eerder wordt geplant en kijk altijd breder, naar megatrends; wat zijn de ontwikkelingen in de samenleving?' Foodbusiness sprak met de docent over wat zij om zich heen ziet.
23 Juni 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden