Bord bia

rundvlees ierland

Interview Laura Crowley

'Stoven moet ook in de toekomst hot topic blijven'

De coronacrisis heeft flinke veranderingen teweeggebracht in het leven én gedrag van consumenten. Doordat we vaker thuis waren en niet uiteten konden, werd meer geëxperimenteerd in de eigen keuken. Langzaam garen was een van de herontdekte trends. Maar nu het ‘normale’ leven zich herstelt, is de vraag of die trend staande kan blijven. Als het aan de Ierse levensmiddelenindustrie ligt, moet stoven ook in de toekomst een hot topic blijven.
14 Oktober 2021
Boerenbusiness

Interview Laura Crowley Bord Bia

'Idealiter is hele Ierse keten straks bij ons aangesloten'

De Ierse levensmiddelenindustrie zet volop in op duurzaamheid. Grasgevoerd rundvlees is het paradepaardje van die campagne. Nederland is een van de belangrijkste afnemers. Maar het gaat Bord Bia er niet om de consument meer vlees te laten eten. “Wij willen dat wanneer gekozen wordt voor een stukje vlees, dat dit een kwalitatief goed, duurzaam stuk vlees is. Iets waar wij in uitblinken”, aldus manager Netherlands Laura Crowley. Het duurzaamheidsprogramma Origin Green speelt daarin een grote rol.
12 Oktober 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden