Coop Supermarkten

supermarkt Plus

Nieuws ACM

Fusie Plus en Coop mag na verkoop van 12 winkels

De supermarktketens Plus en Coop hebben groen licht gekregen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om te fuseren tot één coöperatie. Ze moeten wel twaalf supermarkten in dorpen verkopen aan een concurrent. De supermarkten gaan verder onder het merk Plus.
22 December 2021
Boerenbusiness

Nieuws Retail

PLUS en Coop gaan als één coöperatie verder

Supermarktketen PLUS en Coop gaan gezamenlijk verder als één coöperatie. Dat laat Coop-directeur Fred Bosch maandag 6 september weten. 'Wij zijn er trots op met de vooringenomen fusie een top-3 positie in de Nederlandse foodretail in te nemen.' Er zal geopereerd worden onder de formule van Plus, en een gezamenlijke consumentenomzet van €5 miljard wordt verwacht.
6 September 2021
supermarkt Coop Supermarkten

Nieuws Onze Markt

Coop ziet potentie in voedselmerk Onze Markt

Coop Supermarkten ziet potentie in het nieuwe Nederlandse voedselmerk Onze Markt, waarbij de consument de eisen voor een bepaald product bepaalt. Dat maken de initiatiefnemers van Onze Markt woensdag 1 september bekend. De samenwerking houdt concreet in dat de ‘eerlijke aardappelen’ van Onze Markt eind november in bijna alle filialen van Coop te vinden zijn. “Dit is een geweldige eerste stap voor ons initiatief en ook voor Coop”, aldus initiatiefnemers Hester Schilt, Simon Schilt en Minne Baukema.
2 September 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden