Bedrijfsnieuws DMK

ijs

Analyse Ondernemen

Ongewenste ijsproductie welkom bij investeerders

De ijsproductie lijkt steeds meer een feestje te worden voor private investeerders. Zowel grote voedingsreuzen als kleinere zuivelbedrijven zetten hun ijsdivisies in de etalage. Ze willen ervan af, maar ieder wel om verschillende redenen, zo blijkt.
29 Juli 2024
zuivel slagroom

Nieuws Ondernemen

Duits Milram wil horecamarkt veroveren

Milram, het zuivelmerk van het Duitse DMK, wil een stevig graantje gaan meepikken van de Nederlandse foodservicemarkt. Het brengt daarom een pakket van veertig witte zuivelartikelen mee. In eerste instantie voor de horeca.
4 December 2023
melkpoeder DMK

Nieuws Ondernemen

Numidia en DMK breiden samenwerking uit

De Nederlandse zuivelhandelaar Numidia en de Duitse zuivelcoöperatie DMK intensiveren de samenwerking die ze begin dit jaar zijn aangegaan.
13 November 2023
Milcobel

Achtergrond Ondernemen

Komt ijsdivisie DMK in handen van Milcobel?

De Duitse zuivelcoöperatie DMK is naar verluidt in een officiële zoektocht naar een koper voor de verlieslatende ijsdivisie bij Milcobel uitgekomen. Beide bedrijven houden vooralsnog de kaken op elkaar en willen niet ingaan op de geruchten die overigens niet per se onlogisch klinken. 
30 Oktober 2023
DMK

Nieuws Ondernemen

Zuivelconcern DMK hoopvol over groei in ijssegment

De Duitse ijsbranche heeft ook in 2022 te maken gehad met een uitdagend jaar. Met nieuwe merken die het in licentie maakt, hoopt zuivelconcern DMK dit jaar toch winnende en winstgevende concepten aan te bieden. 
2 Februari 2023
melk zuivel melkveebedrijf melkpoeder

Nieuws Grondstoffen

Partnership Numidia en DMK voor fat filled poeder

Zuivelhandelaar Numidia is een strategisch partnership aangegaan met het Duitse DMK voor de distributie van instant fat filled melkpoeder. Dit product wordt gemaakt in de fabriek van DMK in Zeven. Numidia brengt de poeders op de markt onder de private labelnamen Numigold en Amina.
1 Februari 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden