Bedrijfsnieuws Fresh Del Monte

Boerenbusiness

Nieuws Del Monte

Del Monte zoekt kinderen op via Netflix-game

De Del Monte Gold-ananas en premium Del Monte bananen zijn vanaf deze week te zien in een augmented reality-game op Netflix. Op deze manier probeert het mondiale voedingsbedrijf kinderen meer fruit te laten eten. Maar werkt dit eigenlijk wel? 'Jongeren zouden dan echt veel bananen moeten zien, of een held die superkrachten krijgt van fruit,' aldus woordvoerder Anne Lutgerink van het Voedingscentrum.
9 September 2021
vinamilk

Nieuws Zuivel

Del Monte stapt in joint venture met zuivelbedrijf

Del Monte Pacific is via haar dochteronderneming Del Monte Philippines (DMPI) een joint venture aangegaan met Vietnam Dairy Products (Vinamilk). Met deze investering in de Filippijnen maakt het Amerikaanse foodconcern een uitstapje naar de zuivel.
17 Augustus 2021
Fresh Del Monte

Nieuws Kwartaalcijfers

Fruitconcern Fresh Del Monte poetst winst fors op

Het nettoresultaat van Fresh Del Monte is over het eerste kwartaal van 2021 met maar liefst 228% gestegen tot $43 miljoen. De brutowinst steeg daarnaast ook nog eens met 53%. Dat maakt het concern bekend middels een persbijeenkomst. Volgens het internationale bedrijf komen deze positieve cijfers vooral voort uit de reorganisatie in Noord-Amerika, waardoor de processen binnen het concern geoptimaliseerd zijn.
6 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden