Onze Markt

eieren

Nieuws Eieren

Onze Markt laat consument 'het ideale ei' bepalen

Onze Markt lanceert vandaag (31 maart) de 'ei-PrijsWijzer'. Het voedselmerk, dat zich inzet voor eerlijke prijzen en een transparant voedselsysteem, wil daarmee consumenten tot op detailniveau te informeren over de prijsopbouw van eieren in de supermarkt.
31 Maart 2022
supermarkt Coop Supermarkten

Nieuws Onze Markt

Coop ziet potentie in voedselmerk Onze Markt

Coop Supermarkten ziet potentie in het nieuwe Nederlandse voedselmerk Onze Markt, waarbij de consument de eisen voor een bepaald product bepaalt. Dat maken de initiatiefnemers van Onze Markt woensdag 1 september bekend. De samenwerking houdt concreet in dat de ‘eerlijke aardappelen’ van Onze Markt eind november in bijna alle filialen van Coop te vinden zijn. “Dit is een geweldige eerste stap voor ons initiatief en ook voor Coop”, aldus initiatiefnemers Hester Schilt, Simon Schilt en Minne Baukema.
2 September 2021
Onze Markt

Interview Onze Markt

'Ons doel? Meer eerlijke producten in het schap'

Onze Markt moet hét nieuwe voedselmerk in Nederland worden. Dat is de ambitie van Hester Schilt, Simon Schilt en Minne Baukema. 'Ons voedsel wordt momenteel niet eerlijk geproduceerd. Niet eerlijk voor de boer, niet eerlijk voor de natuur en niet eerlijk voor de consument. Wij willen dat de supermarkt straks gevuld is met eerlijke producten.' Hoe ze dat precies willen bereiken, vertelt Hester Schilt in een interview met Foodbusiness.
18 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden