Bedrijfsnieuws Hello Fresh

HelloFresh

Nieuws Beurs

Aandeel HelloFresh onder druk na waarschuwing

Het aandeel HelloFresh staat maandag onder druk, nadat de Amerikaanse toezichthouder USDA waarschuwde dat de aanbieder van maaltijdboxen in juli kampte met een E.coli-besmetting. 
12 September 2022
HelloFresh

Nieuws Bedrijven

HelloFresh groeit en voldoet aan prognose

HelloFresh heeft in het afgelopen kwartaal voldaan aan de vooruitblik die door de maaltijdbezorger in juli nog opwaarts werd bijgesteld. Dit kwam maandag naar voren uit het kwartaalrapport van HelloFresh. 
15 Augustus 2022
HelloFresh

Analyse HelloFresh

Groeiend HelloFresh scoort punten bij beleggers

De kwartaalcijfers die HelloFresh heeft gepubliceerd, kunnen op waardering rekenen van beleggers. De beurskoers is pijlsnel gestegen. Niet vreemd. De maaltijdboxbezorger realiseert immers alwéér een kwartaalrecord.
29 April 2022
HelloFresh

Analyse Hello Fresh

Beurskoers HelloFresh blijft dalen na jaarcijfers

Op zich waren het mooie groeicijfers die het Duitse HelloFresh dinsdag 1 maart presenteerde over 2021. In het tiende jaar van het bestaan werden ruim 60% meer maaltijdboxen bezorgd. De omzet steeg met 61,5%, maar de winstgroei bleef achter. Dat heeft de aandelenkoers geen goed gedaan.
7 Maart 2022
HelloFresh

Analyse HelloFresh

Waar staat HelloFresh tien jaar na oprichting?

De uitstekende kwartaalcijfers van HelloFresh waren afgelopen maand een reden om een feestje te vieren. Maar dat was niet de enige reden voor taart. HelloFresh bestond afgelopen maand namelijk ook precies tien jaar. Een reden om terug te blikken naar het ontstaan van ’s werelds grootste leverancier van maaltijdboxen. En hoe zit de toekomst eruit?
2 December 2021
HelloFresh

Nieuws Kwartaalcijfers

Derde kwartaal was weer uitstekend voor HelloFresh

Het derde kwartaal van 2021 was wederom een goed kwartaal voor HelloFresh. De aanbieder van maaltijdboxen zag zowel een groei in het klantenbestand en het aantal bestelling als een toename in het orderbedrag. Nu de cijfers kwartaal op kwartaal stijgen, heeft het bedrijf besloten om ook de omzetverwachting voor het hele jaar te verhogen.
3 November 2021
HelloFresh

Nieuws Kwartaalcijfers

HelloFresh zet record na record neer

Het tweede kwartaal pakt uitstekend uit voor maaltijdboxproducent HelloFresh. De omzet is met maar liefst 66,5% gestegen naar een recordbedrag en het aantal klanten lag afgelopen kwartaal ook nog eens 71% hoger dan een jaar eerder. Dat maakt het bekend in een persbericht. Daarmee zet HelloFresh record na record neer.
10 Augustus 2021
HelloFresh

Nieuws Kwartaalcijfers

HelloFresh zet record neer in eerste kwartaal

Het eerste kwartaal van 2021 was zeer succesvol voor maaltijdpakketbezorger HelloFresh. Zo is het aantal klanten – zowel internationaal als in de Verenigde Staten – stevig gegroeid. Daarmee maken nu 7,3 miljoen personen gebruik van de maaltijdservice. De omzet is daarnaast verdubbeld naar ruim €1,4 miljard. De felgroene cijfers hebben het bedrijf doen besluiten om de doelstellingen voor het huidige jaar naar boven bij te stellen.
5 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden